Arabské Emiráty 55+ "Poznávací zájezd" ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Arabské Emiráty 55+ "Poznávací zájezd" ***

Vydejte se vstříc nečekaným zážitkům do jednoho z nejmodernějších měst na světě, do DUBAJE, která vyrostla do nebe ze samotné pouště. Supermoderní architektura se snoubí s tradiční arabskou kulturou, vůně se line z trhů s kořením a z vodních dýmek, zlákat umí orientální bazary nebo perfektně upravené pláže. Nevynecháme hlavní město Emirátů ABU DHABI a jednu z nejkrásnějších staveb moderního světa, Velkou mešitu šejka Zayeda, jejíž výstavba vyšla na neskutečných 13 miliard korun. Na skok se podíváme též do “suchého“ emirátu SHARJAH a nejmenšího emirátu AJMAN.
Náš průvodce Vám bude po celý zájezd k dispozici. Nemusíte mít strach, že něco nezvládnete, někde zabloudíte, nedomluvíte se.

Poloha: Spojené arabské emiráty se nacházejí ve východní části Arabského poloostrova a jejich břehy jsou omývány vodami Perského a Ománského zálivu.

Vzdálenosti Vzdálenost od mezinárodního letiště je cca 10 km, nejbližší stanice metra je od hotelu vzdálena ca 500 m.

Vybavení: Moderně zařízené pokoje s individuálně ovladatelnou klimatizací mají koupelnu s vanou či sprchovým koutem a WC, vysoušeč vlasů, varnou konvici, televizi, minibar a trezor (zdarma). Internetové připojení (WiFi) je zdarma.
V hotelu se nachází vstupní hala s recepcí a směnárnou, lobby bar, hlavní restaurace, výtečná indická a la carte restaurace s živou hudbou, bar, menší bazén na střeše, posilovna (zdarma). Slunečníky, lehátka a osušky jsou u bazénu zdarma.

Tip : Hotel poskytuje bezplatnou dopravu k pláži/parku Al Mamzah Beach Park (vstupné cca 10 AED na osobu, PO a ST vstup pouze pro ženy). Na pláži možnost zapůjčení lehátek a slunečníků.
Dále je k dispozici veřejná pláž Burj Al Arab a Sheikh Hamdan Beach, zde však již bez možnosti zapůjčení lehátek a slunečníků.

Další informace : Držiteli cestovního pasu České republiky bude při vstupu do země zdarma uděleno vízum opravňující k pobytu v délce 30 dnů. Cestovní doklad musí mít minimální platnost 6 měsíců od data vstupu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu.

Doprava: letecky

Letecká doprava: Praha – Dubaj – Praha.

Ubytování: hotel ***

Ubytování je pro naše klienty zajištěno v moderním a velmi oblíbeném hotelu City Max, který se nachází v živé části Dubaje zvané Bur Dubai.

Program zájezdu

1. den: PŘÍLET
2. den: DUBAJSKÁ HISTORIE A TRADICE
3. den: OHROMUJÍCÍ MODERNÍ DUBAJ A JEEP SAFARI POUŠTÍ
4. den: NEJVYŠŠÍ BUDOVA SVĚTA A DUBAI MALL
5. den: ABÚ DHABI – HLAVNÍ MĚSTO
6. den: NÁVŠTĚVA EMIRÁTU SHARJAH A AJMAN
7. den: VOLNÝ DEN + LODNÍ VÝLET DHOW MUSANDAM
8. den: ODLET