Poznáváme Belgii - Velký okruh Belgií - SUPER SLEVA - jen 5.890,-Kč! Bohatý,netradiční program!

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poznáváme Belgii - Velký okruh Belgií - SUPER SLEVA - jen 5.890,-Kč! Bohatý,netradiční program!

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!

V květnu a září Vás zveme o prodloužených svátečních víkendech (pouze jeden den dovolené (!!!) do romantické země Belgie !!!!

Cena již za 5.890,- Kč !!!

Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!!


Stravování: bez stravy

2 X SNÍDANĚ ZA PŘÍPLATEK 2x220,- Kč = 440,- Kč/os. !

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU ! LUXUSNÍ BUS (KLIMA, VIDEO, WC) !

Ubytování: hotel **

2 x NOCLEH: 2-LŮŽKOVÉ POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM !

Program zájezdu

1. den: 1. den: V 20 hodin odjezd z Nového Boru, ve 20.45 hodin z Liberce, ve 21.30 hodin z Mladé Boleslavi, z Prahy ve 23 hodin, z Plzně v 0.30 /2. den/, v 17 hodin z Ostravy, v 18.30 hodin z Olomouce, ve 20 hodin z Brna, v 21.15 z Jihlavy-Pávova, případně dalších nástupních míst. Tranzit Německem.
2. den: 2. den: Ráno příjezd do Kolína nad Rýnem - prohlídka centra města s proslulou katedrálou – gotickým dómem. Před polednem odjezd do Belgie, prohlídka města Liege – obloukový most, nám. Sv. Lamberta, Biskupský palác /největší světská gotická stavba na světě/, odpoledne prohlídka města Leuven (Lovaň) – náměstí Grote Markt, Radnice, katedrála Sv. Petra, v podvečer odjezd na ubytování do hotelu, ubytování, nocleh.
3. den: 3. den: Po snídani odjezd do historického Gentu , prohlídka - kostel sv. Michala, katedrála Sv. Bavona, hraběcí hrad Gravensteen, Radnice, dále přejezd do nejhezčího belgického města Bruggy – náměstí Grote Markt s tržnicí, Radnice, prohlídka s možností projížďky lodí po městských kanálech, odpoledne odjezd na pobřeží Severního moře do letoviska Blankenberge, prohlídka centra a pobřežní promenády s molem, večer návrat do hotelu, nocleh.
4. den: 4. den: Po snídani odjezd do belgického hlavního města Bruselu , prohlídka Atomia a starého centra města – Grote Markt, Radnice, čurající chlapeček, katedrála Sv. Michala, Parlament, Královský palác. V poledních hodinách odjezd do přístavního města Antverpy, prohlídka přístavu a historického jádra – hrad Steen, Radnice, katedrála P.Marie, Grote Markt, obchodní třída Meir, královský palác, Rubensův dům, v podvečer odjezd do Frankfurtu nad Mohanem na krátkou prohlídku města – historické centrum s dómem sv. Bartoloměje, nám. Römersberg s radničními domy. Noční tranzit do ČR.
5. den: 5. den: V poledních hodinách příjezd do Nového Boru a ostatních nástupních míst v ČR. (návrat do Prahy cca do 14 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst).!
Doporučené kapesné:!
60 – 90 EURO na vstupy a drobné suvenýry a na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Cena zájezdu: 5.890,- Kč /původně: 8.990,- Kč/ V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !!
Doprava nebo další sedačka možná za 2.990,- Kč !!
Cena obsahuje: Dopravu luxusním busem, 2 x nocleh v hotelu min. 2* ve 2-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, pojištění CK, průvodce CK. !
Příplatky: na 1-lůžkový pokoj: 1.190,- Kč, komplexní pojištění od České pojišťovny: 140,- Kč/os., 2 x snídaně: 580,- Kč/os. !
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !