Neum - Hotel Sunce

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Neum - Hotel Sunce

Hotel Sunce je jeden z nejmodernějších hotelů v Bosně a Hercegovině. Nachází se v bezprostřední blízkosti moře a nedalo od centra Neumu.
Vybavení: hotel disponuje 400 lůžky, pokoje jsou kategorie 3* a 4*. Hostům je k dispozici aperitiv bar, TV sál, prodejna suvenýrů, pizzerie, pivnice, restaurace. Všechny pokoje jsou po kompletní renovaci, navíc nově pokoje kat. 4* . Parkování aut na přilehlých parkovištích u hotelu, možnosti kryté garáže za poplatek. Velký bazén přímo u pláže.
Pokoje: Zrenovované pokoje kat. 3* jsou standardně vybaveny koupelnou se sprchou a WC, klimatizací, SAT TV, WIFI , fénem a balkónem směrem na moře nebo do parku, některé pokoje jsou bez balkónu. Pokoje 4* mají navíc LCD TV, zcela novou koupelnu a WC, nová lůžka a plast. nábytek na balkonu, sejf.
možnost jednolůžkové pokoje za příplatek 40%
dětská postýlka na vyžádání - 5 Eur/den
Stravování: formou polopenze - snídaně bufet, večeře výběr z menu. Možnost dokoupení obědů za 390 Kč /osobu/den. Každý týden slavnostní večeře a každý večer živá hudba.
Pláž- písečno -oblázková-přímo před hotelem
Hotel disponuje několika pokoji pro tělesně postižené.
Pobytová taxa se platí na místě, 1 Eur/os./den.

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, supermarket, restaurace, bar, pizzerie, obchůdky, TV místnost, pivnice, obchod se suvenýry.

Sport a zábava: tenis, potápění, šnorchlování, rybaření, šlapadla, vodní sporty.

dětská postýlka 5 Eur/den-platba na místě
možnost dokoupení obědů za 390 Kč/osobu/den