Rio de Janeiro a vodopády Iguacu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rio de Janeiro a vodopády Iguacu

BRAZÍLIE | ARGENTINA: Copacabana – Ipanema – Corcovado – cukrová homole – samba show – brazilská i argentinská strana vodopádů Iguacu

Minimální počet osob: 8

Letecká doprava může vést přes USA. K tranzitu via USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem do USA.

Program zájezdu

1. den: RIO DE JANEIRO* Odlet z Prahy do Rio de Janeira (noční let).
2. den: RIO DE JANEIRO* Přílet do Rio de Janeira v dopoledních hodinách. Transfer do hotelu spojený s návštěvou proslulé Sugar Loaf - známé skály ve tvaru homole cukru tyčící se nad zátokou Botafogo. Po prohlídce odjezd do hotelu v blízkosti slavné pláže Copoacabana, ubytování, volné odpoledne k odpočinku po náročné cestě.
3. den: RIO DE JANEIRO* Polodenní prohlídka centra města, světoznámých pláží a návštěva největší atrakce města Corcovada - sochy Krista nad městem. Odpoledne volno k samostatné prohlídce okolí.
4. den: RIO DE JANEIRO* Volný den v Riu!! Využijte jej k poznávání všech zákoutí slavné Copacabany. K relaxaci na slavné pláži či fakultativnímu výletu na Tropical Island.
5. den: RIO DE JANEIRO* Časný transfer na letiště a odlet do Iguacu. Po příletu a setkání s delegátem America Tours Vás čeká prohlídka první části vodopádů - brazilské strany. Po zhlédnutí jedinečného přírodního jevu následuje transfer do hotelu a ubytování. Zbytek dne využijte k relaxaci u hotelového bazénu či nákup suvenýrů.
6. den: VODOPÁDY IGUACU* Časně transfer na letiště a odlet do Iguacu. Po příletu Vás čeká prohlídka první části vodopádů – brazilské strany. Po zhlédnutí jedinečného přírodního jevu následuje transfer do hotelu a ubytování. Zbytek dne využijte k relaxaci u hotelového bazénu či nákupům suvenýrů.
7. den: VODOPÁDY IGUACU ( WANDA)* Celodenní volno v Iguacu !! Můžete jej využít k poklidné relaxaci u hotelového bazénu v tropické zahradě, nebo Vám doporučíme výlet do dolu Wanda v Argentině - naleziště ametystů, křišťálů a záhněd.
8. den: Odlet : Transfer na letiště a odlet do Prahy
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.