Londýn + LEGOLAND + ZOOLOGICKÁ ZAHRADA (letecky z Prahy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Londýn + LEGOLAND + ZOOLOGICKÁ ZAHRADA (letecky z Prahy)

Prodloužený rodinný víkend s průvodcem, který se v Londýně vyzná jako místní. Ukáže vám nejzajímavější londýnské památky od Big Benu až po Buckingham a vy si užijete spoustu zábavy v Legolandu, projedete se lodí po Temži, vydáte se do proslulé londýnské ZOO nebo největšího zrcadlového bludiště na světě. Připravte dětem výjimečný zážitek a prožijte s nimi Londýn!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

London Eye

Dospělý 1090.00 Kč
Dítě 870.00 Kč

Museum Madame Tussaud's

Dospělý 1090.00 Kč
Dítě 910.00 Kč

Legoland

Dospělý 2500.00 Kč
Dítě 2500.00 Kč

London Dungeon

Dospělý 1000.00 Kč
Dítě 825.00 Kč

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (90 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu formou bufetu
během dne při prohlídce Londýna bude možné zakoupit jídlo na některé z přestávek v místech s možností občerstvení

Ubytování: hotel ***

hotel 3* se snadným přístupem do centra Londýna
na pokojích je k dispozici varná konvice + čaj a káva zdarma (dle typu hotelu)
na pokojích jsou k dispozici ručníky, mýdlo a vysoušeč vlasů (dle typu hotelu)

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, přílet do Londýna, ubytování na hotelu a program s průvodcem. Odlet z Prahy v ranních či dopoledních hodinách. Po příletu do Londýna se přesuneme zajištěným autobusem do hotelu, kde se ubytujeme. Po menším odpočinku přejedeme příměstským vlakem nebo metrem do centra Londýna. Prohlédneme si náměstí Trafalgar Square se slavným Nelsonovým sloupem a Národní galerii, procházkou dojdeme do proslulé Čínské čtvrti a  Piccadilly Circus. V odpoledních hodinách předem objednaní zájemci budou mít možnost návštívit strašidelnou londýnskou atrakci  London   Dungeon , která připomíná historické události trochu netradičním způsobem. Těšit se můžete na  cestu lodí do pekla  či  největší zrcadlové bludiště na světě .  Večer návrat na hotel společně nebo individuálně.
2. den: Dnešní den strávíme v centru Londýna - uvidíme Big Ben, Westminster Abbey i Buckingham palace. Pokračovat budeme na ulici Whitehall k Horse Guards. Večer možnost návštěvy muzikálu Lví král. Po snídani se přesuneme příměstským vlakem nebo metrem do centra Londýna. Vydáme se do části Westminster. Projdeme se kolem nejznámějších atraktivit britské metropole. Našim očím neunikne nádherná budova majestátního parlamentu se známým Big Benem, dále půjdeme kolem Westminster Abbey přes park sv . Jakuba až k Buckinghamskému paláci, oficiálnímu sídlu britské královny. Poté budeme pokračovat na ulici Whitehall k Horse Guards. Se zájemci navštívíme světoznámé muzeum voskových figurín Muzeum Madame Tussauds, kde se osobně setkáme tváří v tvář se známými osobnostmi současnosti i minulosti. Ve večerních hodinách možnost návštěvy slavného  muzikálu Lví král (v anglickém jazyce), který je jedním z nejkrásnějších příběhů z animovaných klasik Walta Disneyho (kontaktujte nás pro podrobnosti a informace ke vstupnému). Návrat na hotel ve večerních hodinách.
3. den: Dnešní den strávíme v zábavním parku Legoland. Ráno objednaným transferem přejedeme do zábavního parku Legoland , kde si užijeme den plný zábavy. Na výběr je ze spousty atrakcí i workshopů pro děti i dospělé, občerstvit se můžete v jedné z mnoha restaurací anebo si zakoupit něco na památku v jednom z místních obchodů. Ať už se rozhodnete strávit čas v parku jakkoliv, na tento den určitě nezapomenete. V podvečerních hodinách návrat na hotel společně nebo individuálně.
4. den: Dnes nás čeká londýnská zoologická zahrada, Tower of London i Tower Bridge. Po snídani se přesuneme do velmi krásné londýnské zoologické zahrady (vstupné na místě) , která je známá z prvního dílu Harryho Pottera, ve které se odehrála slavná scéna z pavilonu plazů. ZOO byla otevřena v 19. století a je zde možné zhlédnout více než 600 zvířat . Poté se přesuneme k proslulému paláci a pevnosti Jejího Veličenstva, Tower of London, a nejslavnějšímu zvedacímu mostu Tower Bridge. V podvečerních hodinách nás bude čekat projížďka na slavném vyhlídkovém kole London Eye (pro předem objednané zájemce), ke kterému se dostaneme lodí. Návrat na hotel společně nebo individuálně v podvečerních hodinách.
5. den: Po snídani dle letového řádu program v Londýně nebo odjezd transferem na letiště a odlet do Prahy.