Peter Island - Peter Island Resort & Spa*****+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *****+ Doprava: letecky Strava: plná penze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Peter Island - Peter Island Resort & Spa*****+

Poloha: Peter Island Resort & Spa je jedinečný resort na jedinečném místě pro jedinečnou dovolenou. Vítejte na Britských panenských ostrovech, místě, kde se snoubí luxus s pohodlím a krásnou přírodou. Transfer z mezinárodního letiště na resort trvá cca 30 minut.

Pláž: Vzhledem k tomu, že se jedná o samostatný ostrov, je samozřejmé, že hotel leží přímo u tropické pláže, některé ubytování je postaveno na kopci, ze kterého je krásný výhled na moře i ostrov.

Vybavení: K vybavení resortu patří vstupní hala s recepcí, restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bary, spa centrum s rozsáhlou nabídkou masáží a procedur, yacht klub a mnoho dalšího. Resort se maximálně přizpůsobuje klientům, profesionální personál je ochotný s čímkoli pomoci, cokoli zařídit či zorganizovat.

Sport a zábava: Posilovna, tenis, plážový volejbal, půjčovna kol, basketbal, ranní cvičení jogy každou středu a neděli, vodní sporty: windsurfing, kajaky, šlapadla, šnorchlování, potápění, výlety.

2.den - dva dny do návratu : Pobyt ve vybraném hotelu, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

Stravování: plná penze

Tento zájezd je v základu nabízen bez stravy s tím, že stravování formou snídaně, polopenze nebo plné penze lze zařídit podle přání klienta.

Ubytování: hotel *****+

Jsou zde čtyři kategorie vil. Všechny jsou luxusní a přitom decentní, vaybavené vším, co můžete na své vysněné dovolené potřebovat. Samozřejmostí je minibar, TV, CDE přehrávač, klimatizace, větrák, koupelna s WC a další vybavení.

Program zájezdu

1. den: Sraz 2 hodiny na letiště před plánovaným odletem, odbavení, let na trase Praha (Vídeň) - Britské Panenské Ostrovy, přílet na Britské Panenské Ostrovy, transfer do hotelu, ubytování, nocleh.