Blíženci *** bus 12

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Blíženci *** bus 12

Hotel Blíženici je jeden z nejoblíbenějších v Primorsku se nachází v jeho rezidenční části pouhých 300 metrů od centra letoviska. Hotel je umístěn v první řadě od moře, z většiny pokojů je tak krásný výhled na moře. Písčitá severní pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 80 metrů. Na pláži za poplatek lehátka a slunečníky, vodní sporty, občerstvení, plážové bary. Ubytování i poloha hotelu uspokojí i náročnější klientelu, je vhodná pro všechny věkové skupiny. Klienti mohou využívat bazén s lehátky a slunečníky za poplatek u vedlejšího hotelu Penelope vzdáleného cca 10 m.

Stravování: plná penze

plná penze v restauraci hotelu Penelope cca 10 metrů
snídaně formou bufetu, obědy servírované, večeře servírované o 3 chodech

Doprava: autokarem

nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Ostrava, Bratislava, Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Moravská Třebová, Mohelnice, Litovel, Opava, Havířov, Frýdek Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Břeclav

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím, balkónem nebo terasou, klimatizací, TV, Wi-Fi připojením zdarma, ledničkou a rychlovarnou konvicí. Jednolůžkové pokoje jsou umístěny v přízemí a mají k dispozici posezení na průchozí terase.