Bulharsko Slunečné pobřeží studio 2 až 4 os. autobusem Cacao Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bulharsko Slunečné pobřeží studio 2 až 4 os. autobusem Cacao Beach

Dovolená v Bulharsku na Slunečném pobřeží u Cacao Beach, nejkrásnější pláže Černého moře, pobyty v Rainbow Holiday resortu.

POBYTOVÝ ZÁJEZD S POZNÁVÁNÍM (v ceně zájezdu je prohlídka historického centra Sofie a výlet do skanzenu Gerana Village v Orizare s folklórním programem)

Zájezd s dopravou BEZ NOČNÍCH PŘEJEZDŮ


Ubytování ve studiích, vybavených kuchyní, sociálním příslušenstvím, klimatizací, internetem, bazény, dětskými hřišti, minigolfem a dalším, jen 5 min. od pláže Cacao Beach u Černého moře.

Resort Rainbow se nachází na Slunečném pobřeží v Nesebaru, jen cca 20 min. jízdy z letiště v Burgasu.

Koupání v krásném, křišťálově čistém moři, odpočinek i aktivní relax na rozlehlé, přes 8 km dlouhé a 50 m široké pláži Cacao Beach s jemným žlutavým pískem, zvolna se svažující do moře.

Stálé počasí s teplotou kolem 30°C v průběhu celého léta s maximem slunečných dní. Široké možnosti vyžití pro všechny věkové kategorie v místě pobytu uspokojí rodiny i jednotlivce.

Přímo v Rainbow Holiday Resortu, bezprostředně u ubytování, jsou k dispozici bazény, dětské bazény a brouzdaliště s vybavením pro relax u bazénu, včetně vodního baru a dalších restaurací.



Jsou zde dětská hřiště, minigolf či venkovní šachy. Je zde k dispozici i fitness, sauna, masáže, půjčovna kol, obchod s potravinami a spotřebním zbožím a suvenýry, lékárna.

Můžete se zde stravovat za velmi výhodnou cenu, bulharská gastronomie je navíc velmi bohatá a chutná. Ceny meníček - teplých jídel začínají na cenách od 3,5 Leva, tj. kolem 50 Kč. Můžete se tak "rozšoupnout" i v luxusní restauraci, aniž by jste "zruinovali" svou peněženku. Zkrátka můžete si zde užít víc než doma!

Pokud tedy toužíte po gastrozážitcích, uspokojí Vás četné restaurace, kde můžete ochutnávat a vychutnávat za ceny výhodnější než v ČR. To samé platí o nákupech - potraviny, oděvy i spotřební zboží zde nakoupíte za lepší cenu než doma.

Přímo v Nesebaru najdete vyžití ve dvou skvělých akvaparcích, jedněch z největších v Bulharsku i Evropě, každý z obou akvaparků (Aqua Paradise i Action Aquapark) je od ubytování vzdálen jen 3,5 km a můžete se k nim jednoduše dostat vláčkem, který jezdí mezi resortem a akvaparky.

Stejně tak se můžete dostat i do historického Nesebaru, který je unikátní památkovou městskou rezervací, chráněnou celosvětovou organizací UNESCO. Přivítají Vás zde malebné uličky, historické stavby s typickým kamenným přízemím a dřevěným patrem a byzantské památky z 5. a 6. století, zaujmou Vás i místní trhy a malebné hospůdky s dobrotami, které musíte ochutnat.

K procházkám láká promenáda podél moře nebo zde můžete zlepšovat svou kondici na in-line bruslích, k aktivnímu vyžití slouží sportoviště (tenisové kurty, hřiště), k adrenalinové zábavě četné vodní atrakce u moře.

Toužíte-li po nočním životě, budete uspokojeni vyhlášenými plážovými párty, DJ produkcemi, tanečními diskotékami i klubovou scénou. Zkrátka akce v plném proudu až do rozbřesku!

Bulharsko je členskou zemí Evropské unie se stabilní bezpečnostní situací a dobře fungující ekonomikou. Letoviska jsou zcela bezpečná ve kteroukoliv denní i noční hodinu.

Místní lidé jsou přátelští, přívětiví a i když neumíte cizí jazyky, vždy se domluvíte. V Rainbow resortu se na recepci domluvíte česky a v případě potřeby Vám bude na místě k dispozici delegát.

Stravování: vlastní

V rámci ubytování je možnost vlastního stravování, či stravování v restauracích za výhodné místní ceny nebo možnost dokoupení polopenze přímo v resortu.

Doprava: autokarem

Do místa pobytu v Nesebaru na Slunečném pobřeží budete cestovat našim autobusem bez nočních přejezdů! Při cestě tam i zpět je zajištěn nocleh v hotelu se snídaní u Bělehradu.

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Bratislava. Odjezd také z Prahy svozem do Brna. Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě (podle počtu osob).

Ubytování: apartmán

Ubytování Rainbow Holiday resort, Nesebar na Slunečném pobřeží v perfektní lokalitě jen 5 min. pěšky od nejkrásnější pláže Černého moře Cacao Beach.

Apartmány 35-40 m2 s terasou či balkonem typu studio pro 2 až 4 osoby s dvoulůžkem a přistýlkou - rozkládací pohovkou pro jednu dospělou osobu nebo jedno až dvě děti.
Apartmány jsou vybaveny kuchyní, vlastním sociálním příslušenstvím, klimatizací a wifi připojením k internetu.

Bezprostředně u ubytování jsou k dispozici bazény, a dětská brouzdaliště či vířivky, s vybavením pro relax u bazénu, včetně vodního baru a dalších restaurací. Jsou zde dětská hřiště, minigolf či venkovní šachy. K dispozici je i fitness, sauna, masáže, půjčovna kol, obchod s potravinami a spotřebním zbožím a suvenýry, lékárna.

Toužíte-li po nočním životě, budete uspokojeni vyhlášenými plážovými párty, DJ produkcemi, tanečními diskotékami i klubovou scénou.

Program zájezdu

1. den: ráno odjezd z ČR, večer nocleh u Bělehradu v hotelu se snídaní
2. den: po snídani odjezd na Slunečné pobřeží, příjezd v pozdních odpoledních hodinách, ubytování, slunce moře, pláž, zábava, večerní program
3. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
4. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
5. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
6. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
7. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
8. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
9. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program
10. - 15. den: 3.-14. den (3.-8./9. den u termínu 10/9 nebo 11/10) - pobytový den, slunce, moře, pláž, zábava, večerní program