Slunečné pobřeží - Club Bor ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Club Bor ****

Nedaleko písečné pláže. WiFi v celém hotelu zdarma. Široká nabídka sportovního vyžití.

Poloha: centrální, s živou atmosférou. Restaurace, bary a obchody v bezprostřední blízkosti hotelu. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: cca 150 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Pláž oddělena místní komunikací. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: kompletně zrekonstruovaný hotel v zimě 2014/15 disponuje 229 pokoji. Restaurace, přijímací hala s recepcí, trezor na recepci k pronajmutí, výtahy, bar, pizza koutek a kiosek. Ve venkovním areálu zahrada, sladkovodní bazén a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Ručníky za poplatek.

Sport a zábava: Sport/aktivity : aerobic, boccia, lukostřelba, volejbal, stolní tenis, fitness. Sportovní animace. Denní a večerní animační program. Za poplatek: biliár, šipky, vodní sporty na pláži. V blízkosti hotelu, za poplatek: jízda na koni, minigolf, tenis, půjčovna kol.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : za poplatek: sauna, masáže.

Pro děti : dětský animační program, minikub (4-12 let), vestavěný dětský bazén, dětská postýlka, dětské židličky.

služby delegáta - telefonický kontakt; místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 24.00 h. Zmrzlina a zákusky od 10.00 do 16.00 h. Káva a čaj od 10.00 do 24.00 h.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): s klimatizací, fénem, sat. TV, chladničkou, telefonem (za poplatek), sprchou, WC, balkonem. Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): 2 pokoje s propojovacími dveřmi, jinak stejné vybavení jako A2A. Suite (A2D/A3D): obývací pokoj/ložnice, samostatná ložnice, se stejným vybavením jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.