Duni Royal Resort - Belleville ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Duni Royal Resort - Belleville ****

Moderní hotel v rekreačním areálu Duni Royal Resort. Ideální pro aktivní dovolenou. All inclusive s půlnočním občerstvením.

Poloha: klidná, v rekreačním areálu Duni Royal Resort. Centrum cca 8 km. Letiště Burgas cca 55 km.

Pláž: vlastní pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře cca 150 m. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Vybavení: 201 pokojů na 6 patrech s výtahy. Vstupní hala s recepcí, restaurace, 2 a-la-carte restaurace. Hosté mohou využívat bazény s lehátky a slunečníky u sousedních hotelů Holiday Village, Marina Beach a Pelican Hotel.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, boccia, lukostřelba, fitness (v hotelu Pelican), 10 tenisových kurtů (rakety a míčky za poplatek), stolní tenis, aqua aerobic. Denní a sportovní animační program. Aquapark v rámci resortu (1.6.-15.9.). Diskotéka v rámci resortu. Za poplatek: výlety na kolech, vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v celém hotelu za poplatek.

Wellness tip : zdarma: sauna v hotelu Pelican.

Pro děti : minikluby (3-15 let), 3 dětská hřiště a dětské bazény v celém resortu. Možnost ubytování dětí od 2 let ve všech typech pokojů.

služby delegáta - prostřednictvím connected service; místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 09.00 do 02.00 h. Sendviče od 11.30 do 18.00 h. na pláži. Snacky od 12.30 do 16.00 h. na pláži. Káva, čaj a koláče od 16.00 do 17.00 h. Půlnoční občerstvení od 00.00 do 00.30 h. 1x týdně večeře v a-la-carte restauraci (rezervace nutná). Při příjezdu 1 láhev vody na pokoji.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): s individuální klimatizací (15.6.-15.9.), sat. TV, trezorem (za poplatek), chladničkou, fénem, vanou, WC, balkonem na stranu do krajiny. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S/A3S): s balkonem na stranu do krajiny, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.