Elenite - Elenite Holiday Village ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Elenite - Elenite Holiday Village ***

Resort pro nenáročné klienty, obklopený krásnou přírodou. Bezplatný vstup do aquaparku Atlantis pro hosty.

Poloha: v resortu Elenite, obklopen krásnou přírodou. Centrum resortu cca 500 m. Letiště Burgas cca 40 km.

Pláž: přímo na písečné pláži s oblázkovým vstupem do moře. Vhodné boty do vody. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Plážový bar.

Vybavení: oblíbený resort pro nenáročné klienty nabízí ubytování v 500 pokojích v řadových domečcích. Dále k dispozici recepce, restaurace, 3 a-la-carte restaurace (nutná rezervace), bary, noční club s diskotékou, minimarket, obchody a obchůdek se suvenýry, v rámci resortu. V zahradě bazénový komplex s terasou na opalování. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Bar u bazénu. Součástí resortu je i Atlantis aquapark s řadou vodních atrakcí pro malé i velké (neomezený vstup zdarma, lehátka a slunečníky také zdarma - dle dsotupnosti).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, fitness, volejbal, aqua aerobic, tenis (vybavení a osvětlení za poplatek) v rámci resortu. Bohatý animační a sportovní program. Za poplatek: bowling (cca 10 BGN/hra), surfování (pouze s certifikátem).

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : za poplatek: Spa centrum v rámci resortu: parní lázeň, sauna, různé druhy masáží a kadeřník.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, dětský animační program, miniklub (od 4 do 12 let), dětské hřiště, Atlantis Aqua Park v rámci resortu. Dětské židličky v restauraci. Dětské postýlky na vyžádání zdarma.

parkování: parkoviště za poplatek cca 12 BGN/den;
d
omácí zvíře: malé, za poplatek cca 5 €/den;
příjezd minimální délka pobytu: denně/1 noc;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, víno do 23.00 h. Během dne snacky, sendviče, hot-dogy, zákusky, zmrzlina, káva, čaj. 1x možnost večeře v a-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci a při minimální délce pobytu 7 dní). Některé bary nejsou součástí all inclusive (např. plážový bar).

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): s individuální klimatizací, sat. TV, telefonem, trezorem (za poplatek), minibarem, sprchou nebo vanou, WC, balkonem nebo terasou s výhledem do parku. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.