Elenite - Royal Bay ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Elenite - Royal Bay ****

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Oblíbený hotel vhodný pro nenáročné klienty.

Poloha: hotel je součástí klidného rekreačního resortu Elenite, obklopen krásnou přírodou. Centrum resortu cca 300 m. Centrum letoviska Slunečné pobřeží cca 8 km. Dobré spojení autobusy. Letiště Burgas cca 40 km.

Pláž: přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Vhodné boty do vody. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma. Plážový bar.

Vybavení: 200 pokojů s výtahy. K dispozici přijímací hala s recepcí, trezory k pronajmutí a posezením, lobby bar, 2 a-la-carte restaurace (Sozopol, Mediterranean), velký výběr barů, noční club s diskotékou, minimarket, obchody a obchůdek se suvenýry v rámci resortu Elenite. Ve venkovním areálu sladkovodní bazénový komplex a terasa na opalování. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma. Bar u bazénu. Součástí resortu je i Atlantis Aqua Park s řadou vodních atrakcí pro malé i velké (vstup zdarma, lehátka a slunečníky také zdarma).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, fitness, volejbal, aqua aerobic, stolní tenis, biliár, minigolf (vratná kauce na vybavení cca 30 BGN), tenis (osvětlení za poplatek) v rámci resortu. Bohatý animační a sportovní program v němčině. Za poplatek: bowling, surfování.

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : za poplatek: Spa centrum v rámci resortu.

Pro děti : samostatný dětský bazén, animační program, miniklub (od 4 do 12 let), dětské hřiště, dětské menu, Atlantis Aqua Park v rámci resortu. Dětské židličky a postýlky na vyžádání zdarma.

parkování: za poplatek cca 12 BGN/den;
domácí zvíře: malé (do 5 kg) zdarma;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1noc;
platba kartou: VISA, MasterCard, Diners.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, pivo, víno do 23.00 h. Během dne snacky, sendviče, hot-dogy, zákusky, zmrzlina, káva, čaj. 1x možnost večeře v a-la-carte restauraci (po předchozí rezervaci a při min. délce pobytu 7 dní). Některé bary nejsou součástí all inclusive (např. plážový bar).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): s klimatizací, sat. TV, telefonem (za poplatek), trezorem, minibarem, fénem, vanou nebo sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2D/A3D): obývací ložnice a ložnice oddělené příčkou, manželská postel a rozkládací pohovka, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2E/A3E): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2D. Rodinné pokoje (A2F/A3F): se stejným vybavením jako A2D. Rodinné pokoje (A2C/A3C): 1 místnost, balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A.