Hotel Riva ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Riva ***

Komplex Riva*** s krásnou udržovanou zahradou je tvořen třemi budovami, hotel Vás přivítá vstupní halou s recepcí, 2 venkovní bazény a samostatná část pro děti s malou skluzavkou. Dále pak hlavní restaurace, pool bar, lobby bar, snack bark, WI-Fi v lobby zdarma, minimarket, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma a trezor na recepci za poplatek. Hřiště hotelu Riva a sportovní aktivity dle aktuálního animačního programu.V nabídce i hotel Riva**** za příplatek.Vzdálenost od pláže 250 m.

Okolí : Největší a jedno z nejznámějších letovisek v Bulharsku, ležící 40 km severně od Burgasu. Má 4 km dlouhou, místy až 100 m širokou písečnou pláž, na které najdete neomezený výběr vodních sportů a atrakcí. Letovisko je velmi živé, je zde spousta restaurací, barů, kaváren a diskoték, dále si můžete jít zahrát do casina popř. navštívit varieté. K dispozici jsou Vám také dva aquaparky. Ve městě se dále nachází nákupní střediska, pošta, banka, směnárny a poliklinika.

Stravování: all inclusive

All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední občerstvení - sendviče, pizza, zákusky, ovoce, káva a čaj. Neomezená konzumace vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v místech a časech určených hotelem (11:00–22:30).

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (palanda) se sociálním zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), SAT/TV, telefon, lednice ,klimatizace

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (palanda) se sociálním zařízení (WC, sprcha nebo vana, fén), SAT/TV, telefon, lednice ,klimatizace