Sluneční pobřeží - Sun City ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sluneční pobřeží - Sun City ***+

Menší hotel v klidné oblasti letoviska Slunečního pobřeží, široká písečná pláž je vzdálena pouhých 350 m. Exkluzivně v naší nabídce!

Poloha: hotel leží v klidné oblasti v severní části letoviska. Dlouhá a široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 350 m. Nově vybudovaný aquapark je vzdálen asi 10 minut chůze.

Vybavení: komplex se skládá z 2 čtyřpodlažních budov a 1 třípodlažní budovy, kde se nachází 100 pokojů a 5 apartmánů. Hosté mohou využívat přijímací halu s recepcí a trezory k pronajmutí, internetový koutek/kavárna (za poplatek), wi-fi v celém areálu zdarma, restauraci s terasou, bar na terase. Venku se nachází bazén s opalovací terasou a barem. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: biliár, stolní tenis, řada vodních sportů na pláži (místní provozovatelé).

Zábava : široká nabídka zábavy v letovisku.

Wellness tip : za poplatek: masáže.

Pro děti : dětské hřiště a samostatný dětský bazén.

Stravování: polopenze

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů.

All Inclusive : při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Od 15:00 do 17:00 h. snacky, zmrzlina, káva, čaj a koláče. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 21:00 h. v baru u bazénu a od 17:00 do 24:00 h. v baru na terase.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (1A/2A/3A): komfortně zařízené s klimatizací, kabelovou TV, telefonem, malou chladničkou, sprchou, WC a balkonem nebo terasou. Možnost rezervace jako Joker pokoje (2S): bez určení polohy, se stejným vybavením jako 1A/2A/3A. Apartmány (4D): prostorné, 60 m2. obývací ložnice a ložnice. Klimatizace, kabelová TV, telefon, chladnička, koberec, 2 koupelny se sprchou a WC. Balkon.