Slunečné pobřeží - Zefir Beach ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Zefir Beach ***

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Hotel s rozlehlou zahradou a pěkným bazénovým komplexem.

Poloha: na okraji letoviska, v blízkosti se nachází několik menších obchodů a restaurací. Centrum letoviska Slunečné pobřeží a Nessebar (památka UNESCO) cca 15 minut chůze. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: pouze cca 50 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: hotel disponuje 275 pokoji na 4 patrech s výtahy. Útulná přijímací hala s posezením, recepcí a trezory k pronajmutí (cca 6 BGN/den), bar, restaurace s terasou. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén s terasou na opalování a barem u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: plážový volejbal. Animační program. Za poplatek: vodní sporty na pláži. Bohaté vyžití v centru letoviska.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Pro děti : samostatný dětský bazén s miniskluzavkou, dětské hřiště, miniklub. Dětské židličky v restauraci, dětské postýlky na vyžádání zdarma.

parkování: parkoviště za poplatek;
domácí zvíře: malé (do 5 kg) a za poplatek;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: all inclusive

polopenze nebo all inclusive. Snídaně a večeře formou bufetových stolů. Při objednání all inclusive navíc obědy formou bufetových stolů. Pozdní snídaně do 10.30 h. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 11.00 do 23.00 h. Pizza nebo snacky od 11.00 do 12.00 h. a od 14.00 do 15.00 h. Káva, čaj, zákusky a zmrzlina od 15.00 do 17.00 h. Lobby bar otevřen 24 h. Půlnoční snacky (polévky, sendviče) na terase u restaurace od 23.30 do 00.30 h.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B): s telefonem, chladničkou, klimatizací (cca 10 BGN/den, platba na recepci), sat. TV, sprchou, WC a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): balkon na stranu k bazénu, jinak se stejným vybavením jako A2B. Rodinné pokoje (A2D): 2 pokoje s propojovacími dveřmi, 2 koupelny, balkon na stranu do zahrady nebo k bazénu, jinak stejné vybavení jako A2B. Rodinné pokoje (A2E): 2 pokoje s propojovacími dveřmi, 2 koupelny, balkon na stranu do krajiny, jinak stejné vybavení jako A2B. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.