Nessebar - Festa Panorama ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nessebar - Festa Panorama ****

Moderní hotel pro celou rodinu. Wellness centrum na 1 720 m2. Staré centrum krásného Nessebaru v blízkosti.

Poloha: historické centrum starého Nessebaru cca 20 minut pěší chůze. Restaurace, bary a obchody v bezprostřední blízkosti hotelu. Letiště Burgas cca 35 km.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 300 m oddělena pouze pobřežní cestou. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: moderní plně klimatizovaný hotel disponuje 247 pokoji na 6 podlažích se 3 výtahy. Svým hostům nabízí přijímací halu s recepcí a trezory k pronajmutí, lobby bar, restauraci s nekuřáckou zónou. V příjemném venkovním areálu sladkovodní bazén s terasou na opalování a bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness, stolní tenis, aqua aerobic, aerobic, boccia a volejbal. Pestrý animační program.

Internet : WiFi ve veřejných prostorech a na pokojích zdarma.

Wellness tip : zdarma: spa & wellness centrum Festa Panorama (cca 1 720 m2). Krytý bazén s vířivkou. Za poplatek: parní a aroma koupele, sauna, solárium, hydromasážní vany, aroma terapie, různé druhy masáží (klasické, aroma, medové, ayurveda). Kosmetická péče o obličej a tělo. Možnost objednání speciálních balíčků na místě.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, dětské hřiště, miniklub (od 4 do 12 let), dětský animační program. Dětské židličky v restauracích. Dětské postýlky na vyžádání a za poplatek (cca 10 BGN/den).

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.00 do 22.30 h. Přes den hamburgery, pizza, hot dogy, sendviče, káva a čajové pečivo.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A/A3A): s telefonem, sat. TV, klimatizací, chladničkou, fénem, vanou nebo sprchou, WC a balkonem. Dvoulůžkové pokoje (A1B/A2B/A3B): balkon s bočním výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžkové superior pokoje (A2C): župan, balkon s bočním výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2A. Suite (A2D/A3D): kombinace obývací ložnice a ložnice, vana, jinak se stejným vybavením jako A2C. Joker pokoje (A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.