Nessebar - Sol Nessebar Mare ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nessebar - Sol Nessebar Mare ****

Báječný hotel se skluzavkami do bazénu. Prostorné rodinné pokoje. Pláž s jemným pískem cca 100 m.

Poloha: centrum městečka Nessebar cca 2,5 km. Nejbližší nákupní možnosti, bary a restaurace cca 2 km od hotelu. Autobusová zastávka a obchody cca 250 m od hotelu. Letiště Burgas cca 23 km.

Pláž: zátoka s jemnou písečnou pláží cca 100 m. Přístupná po mírných schodech. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 8 BGN/kus/den).

Vybavení: hotel nabízí 342 pokojů rozdělených do 7 pater s výtahy. Hosté mohou využívat lobby s recepcí a barem, bary, italská restaurace, hlavní restauraci s nekuřáckou zónou, minimarket a obchod se suvenýry. V udržované zahradě sladkovodní bazénový komplex s barem u bazénu a terasou na opalování. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky zdarma, při ztrátě poplatek. V resortu se nachází aquapark (vstup zdarma).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, fitness, basketbal, boccia, šipky, volejbal. Pestrý denní a večerní animační program. Za poplatek: biliár (cca 3 BGN/hra), půjčovna kol (cca 3 BGN/hod.), minigolf, tenis a různé vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi na pokojích zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén. Za poplatek: masáže, sauna, kadeřník a další nabídky Spa centra.

Pro děti : samostatný dětský bazén s tobogánem a 2 skluzavkami, dětské hřiště, minikub (od 4 do 12 let), dětské židličky a dětské postýlky na vyžádání zdarma.

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. 1x za pobyt večeře v italské restauraci (na vyžádání). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje, káva a čaj od 10.00 do 23.00 h. Snacky od 10.00 do 12.30 h., od 15.00 do 17.00 h. a také od 22.00 do 23.00 h. Zmrzlina od 11.00 do 18.00 h. Na večeře je požadováno vhodné oblečení.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (B1A/B2A/B3A): klimatizace, chladnička, sat. TV, telefon, trezor (za poplatek), fén, posezení, vana, WC a balkon. Dvoulůžkové pokoje (B1B/B2B/B3B): balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako B2A. Rodinné pokoje (B2C/B3C/B4C): 2 pokoje s propojovacími dveřmi, balkon s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako B2A. Joker pokoje (B2S/B3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.