Pomorie - Sunset Resort ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pomorie - Sunset Resort ****

Vyhlášený resort přímo na pláži. Bohatá nabídka sportovních aktivit. Wellness centrum o rozloze 2 000 m2.

Poloha: centrum letoviska Pomorie s obchody, restauracemi a bohatou možností zábavy cca 3 km. Letiště Burgas cca 10 km.

Pláž: přímo na písečné pláži s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Osušky zdarma, při ztrátě poplatek.

Vybavení: resort nabízí 770 pokojů v 6 hotelových budovách s výtahy. Hostům je k dispozici přijímací hala s recepcí, restaurace, 4 a-la-carte restaurace (italská, středomořská, francouzská, asijská, všechny za poplatek), kavárna, bary, obchod. Ve venkovním areálu velký bazénový komplex se 4 sladkovodními bazény, terasy na opalování a bary u bazénů. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky zdarma, při ztrátě poplatek. Nový aquapark (vstup za poplatek, otevřen červen-srpen).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: aerobic, plážový volejbal, boccia, stolní tenis, vodní pólo, aqua aerobic, šipky, zumba. 6x týdně denní a večerní animační program. Za poplatek: biliár, bowling, půjčovna kol, fitness a vodní sporty na pláži.

Internet : WiFi v lobby a v a-la-carte restauracích zdarma, na pokojích za poplatek.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (vyhřívaný jen ve vedlejší sezóně). Za poplatek: Spa a wellness centrum na cca 2000 m2 s parní lázní, ledovou kašnou, masážemi, finskou saunou, infrasaunou, bylinnou lázní, zdravotním wellness, relaxační místností s teplými lehátky, solariem, thalasso saunou, podvodními masážemi, vířivkou. Beauty salon s kadeřníkem, kosmetikou, manikúrou a pedikúrou.

Pro děti : vestavěný dětský bazén, bazén se 3 miniskluzavkami, miniklub (od 4 do 12 let), dětský animační program, dětské hřiště, dětské židličky. Dětské postýlky na vyžádání a za poplatek (cca 10 BGN/den).

místní kategorie: 5;
platba kartou: VISA, MasterCard.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 h. Prodloužené kontinentální snídaně do 11.00 h. Tematické bufety 2x týdně. Zmrzlina na baru u bazénu od 10.00 do 17.00 h, káva, čaj a zákusky od 15.00 do 17.00 h. Půlnoční snacky v restauraci Smaragd.

Ubytování: hotel ****

apartmány (A1A/A2A/A3A): cca 45 m2, kombinace obývací ložnice s rozkládací pohovkou a samostatné ložnice, kuchyňka, minibar (za poplatek), klimatizace, sat. TV, trezor (za poplatek), telefon, fén, vana nebo sprcha, WC, balkon nebo terasa na stranu do krajiny. Apartmány (A1C/A2C/A3C): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak se stejným vybavením jako A2A. Apartmány (A2D/A3D/A4D): cca 65 m2, 2 samostatné ložnice, jinak stejné vybavení jako A2A. Apartmány (A2F/A3F/A4F): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak stejné vybavení jako A2D. Apartmány (A3G/A4G): cca 105 m2, v budově Sigma, 3 samostatné ložnice, jinak stejné vybavení jako A2A. Joker apartmány (A2S): v rodinné budově (přes malou ulici v komplexu, cca 40 m2), výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.