Slunečné Pobřeží - Hotel Viand ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Viand ****

Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska přímo na pláži . V blízkém okolí se nacházejí obchody, restaurace, bary, noční kluby a kasina.

Pláž: Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů se nachází přímo u hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. Vše za poplatek.

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace s terasou, lobby bar, denní bar, venkovní bazén s dětskou částí, dětské hřiště, denní lehké mezinárodní animační programy.
Zdarma: Wi-Fi v lobby baru, slunečníky a lehátka u bazénu, venkovní fitness, šipky.
Za poplatek: prádelna, parkoviště.

Doporučujeme: Hotel Viand s úžasnou polohou přímo na krásné písčité pláži nabízí možnost užívat si nejen úžasné koupání, ale také spousty zábavy v centrální části živého letoviska. Pro ty, kteří preferují spíše klidnější dovolenou, pak bude příjemné vychutnat si poklidné večery na hotelové terase, kam ruch letoviska nacházejícího se kousek za hotelem většinou jen tak nedosáhne. Kvalitní služby a komfortní ubytování jsou samozřejmostí. Navíc na Vás čeká rozšířená nabídka služeb all inclusive - all inclusive Premium.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2018. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive Premium zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:30 do 21:00 h), odpolední občerstvení (pizza, zákusky, hotdog) v době od 12:00 do 17:30 h, zmrzlina od 07:30 do 21:00 h, jedenkrát týdně tematické večeře v hlavní restauraci, neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech hotelu od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (za poplatek) a chladničkou. Některé pokoje jsou s výhledem na moře (za příplatek). Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.