Slunečné Pobřeží - Aparthotel Avalon ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Aparthotel Avalon ***

Poloha: Hotel se nachází v západní části letoviska cca 700 m od pláže a cca 2 km od starobylého města Nesebr.

Pláž: Prostorná písečná pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází cca 700 m od hotelu. Slunečníky, lehátka, školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.) na pláži za poplatek. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. Vše za poplatek.

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, směnárna, bar u bazénu, restaurace s terasou, venkovní bazén s brouzdalištěm pro děti, dětský kout, obchod.
Zdarma: slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: Wi-Fi ve společných prostorách, trezor v recepci, masáže, prádelna, parkoviště.

Doporučujeme: Hotel Avalon svým klientům nabízí ubytování jak v pokojích, tak i v kvalitních apartmánech, služby all inclusive a výborný poměr mezi kvalitou a cenou. Díky své příjemné atmosféře je ideální pro klienty všech věkových kategorií, pro rodiny s dětmi i pro klienty, cestující vlastní dopravou.

cena :
V ceně je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 550 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 300 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 30. 9. 2015. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 9. 2015.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 08:00 do 10:00 h, obědy v době od 12:00 do 14:00 h, večeře v době od 18:00 do 20:00 h), odpolední občerstvení (zákusky) v době od 15:00 do 16:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů v baru u bazénu v době od 10:00 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: aparthotel

Pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (za poplatek) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí. V hotelu jsou k dispozici i apartmány A 2+2 . Ty se skládají ze dvou místností (ložnice a obývací pokoj). Klimatizované (klimatizace zdarma) apartmány s balkonem a vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (za poplatek) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.