Slunečné pobřeží - Das Club Hotel Rhodopi - Zvete - Flora Park ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Das Club Hotel Rhodopi - Zvete - Flora Park ****

Tento hotelový resort s příjemnou rodinnou atmosférou se nachází cca 150 m od pláže. Nabízí ubytování v 520 pokojích které jsou umístěny ve 3 budovách, Každá z nich má vstupní halu, lobby bar a výtah.

Pláž: Písečná pláž se nachází cca 500 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Vodní sporty na pláži také za poplatek.

Sport a zábava: venkovní bazén, bazén se skluzavkami, fitness, tenis, stolní tenis, plážový volejbal, hotelové animační programy, kulečník, minigolf, šipky.

Pro děti: Pro děti je k dispozici dětský bazén, dětské hřiště, dětský miniklub, skluzavky, dětská postýlka (za poplatek, na vyžádání).

Storno podmínky: Všeobecné smluvní podmínky včetně storna zájezdu ZDE
Důležeté informace k zájezdů ZDE

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, místní alkoholické a nealkoholické nápoje do 23 hodin. Čerstvé ovocné šťávy a některé importované nápoje jsou za poplatek.

Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je v hotelu k dispozici recepce, hlavní restaurace, lobby bar, výtah, směnárna. obchod se suvenýry, venkovní bazén, dětský bazén, bazén se skluzavkami, bar u bazénu, minigolf, tenisový kurt, sauna, masáže.

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou s vlastním sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, satelitní televizí, minibarem, trezorem (za poplatek) a balkonem.

Studia jsou rozlohou větší než dvoulůžkové pokoje a mají navíc obývací část, vybavení je stejné jako u dvoulůžkových pokojů.

Apartmány se skládají ze dvou místností (ložnice a obývací část).propojených dveřmi, jsou stejně vybaveny jako dvoulůžkové pokoje.