Slunečné Pobřeží - Hotel Aktinia ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Aktinia ***

Poloha: Hotelový resort je situován v živé jižní části známého letoviska Slunečné Pobřeží, cca 2 km od centra historického letoviska Nessebar (pohodlně dostupné místní dopravou nebo příjemnou procházkou). Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v centru města (obchody, bary, restaurace, turistické atrakce, apod..). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno cca 35 km.

Pláž: Dlouhá, písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem do moře (vhodné pro děti i neplavce) je vzdálená cca 200 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka, slunečníky, plážové bary a pestrá nabídka motorizovaných a nemotorizovaných vodních sportů za poplatek.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Klientům hotelu Aktinia je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory (za poplatek), směnárna, půjčovna aut, prádelna (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení (za poplatek), hlavní restaurace, ala carte restaurace, venkovní bazén, lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma, bar u bazénu, minimarket, široký výběr vodních sportů na pláži (za poplatek).

Vybavení pokoje: Standardně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta), klimatizací, TV, telefonem, mini ledničkou, internetové Wi-Fi připojení (za poplatek). Na vyžádání jsou možné pokoje typu Studio s možností až 2 přistýlek (za poplatek).