Slunečné Pobřeží - Hotel Amaris ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Amaris ***

Poloha: Hotel je situován v části letoviska Slunečné pobřeží, cca 300 m od krásné, dlouhé písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté jen několik minut chůze od ubytování (restaurace, bary, diskotéky, lunapark, turistické atrakce, vodní sporty na pláži, obchody, dětská hřiště, sportoviště, půjčovny motocyklů a automobilů). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno cca 30 km.

Pláž: Široká písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází pouhých cca 300 m od hotelu. Klienti mají k dispozici služby plážových barů, plavčíci, sprchy a lehátka se slunečníky (za poplatek). Široká nabídka vodních sportů na pláži (za poplatek).

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Příjemný, menší hotelový resort disponuje 130 pokoji, rozmístěnými v moderní pětipatrové budově s pěkným panoramatickým výhledem na letovisko. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, trezory (za poplatek), lobby bar, hlavní restaurace s terasou, úschovna zavazadel, internetový koutek (za poplatek), společenská místnost se satelitní TV, venkovní bazén, dětský bazén, bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma) a parkoviště.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možní 2 přistýlek pro děti. Jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, toaleta), klimatizací, TV, chladničkou, telefonem a balkonem.