Slunečné pobřeží - Hotel Amfora ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Amfora ***+

Láká Vás pohodová dovolená u moře? Naplánujte si letní pobyt v Bulharsku v moderním hotelovém areálu Amfora, který se nachází v jižní části Slunečného pobřeží, asi 1,5 km od Nessebaru. Dovolená v Bulharsku Vás zavede na krásně dlouhé písečné pláže oddělené od hotelu úchvatnými písečnými dunami. Letní zájezd do Bulharska můžete využít k relaxaci na pláži i k zajímavým výletům turistickým vláčkem, který Vás doveze na všechna pěkná místa Slunečného pobřeží.
Dovolená v Bulharsku v hotelovém areálu Amfora je správnou volbou pro aktivní turisty. Využít můžete třeba pohybové a relaxační programy, které jsou určeny všem věkovým skupinám a vedou je zkušení lektoři.

Poloha: moderní hotelový areál se nachází v jižní části Slunečného pobřeží, cca 1,5 km od Nessebaru, cca 100 m od dlouhé písečné pláže oddělené od hotelu písečnými dunami. V blízkosti hotelu je zastávka prázdninového vláčku, který Vás vezme na všechna místa na Slunečném pobřeží a autobusová zastávka pro spojení s Nessebarem.

Pláž: vlastní písečná pláž cca 100 m od hotelu oddělená pouze písečnými dunami. Na pláž vede chodník od okraje hotelového areálu. Plážový bar za poplatek (11:00-17:00), slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek). Vodní sporty na pláži – windsurfing, skútry, paragliding (za poplatek).

Vybavení: recepce, restaurace, snack bar, bar a koktejl bar, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), WiFi, směnárna. V sousedním hotelu Imperial se nachází lékárna, kadeřnictví, kosmetika (vše za poplatek).

Sport a zábava: 2x týdně večerní zábavný program (bulharský večer, kabaret, program zajišťuje hotel), hřiště na plážový volejbal a plážový fotbal, dětské hřiště, kulečník, šipky, stolní tenis, badminton. Klienti mohou využít služeb fitness centra i spa centra v sousedním hotelu Imperial. Poblíž hotelu je hřiště na minigolf, fotbalové hřiště a tenisové kurty (za poplatek). Animační program v českém jazyce ZCELA ZDARMA.

Poznámka : příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj +10 990 Kč/týden, příplatek za 2. týden +12 490 Kč/os.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou švédských stolů, snack bar – lehké občerstvení: sendviče, pizza, hot- -dogy apod. (12:00-17:00), káva (10:00-17:00), zmrzlina podávána u oběda a večeře, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (do 23:00).

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem a apartmány s možností až dvou přistýlek s balkonem, vlastní soc. zařízení, SAT TV, klimatizace, telefon, dětská postýlka pro děti do 2 let na vyžádání (zdarma). Apartmán je navíc vybaven obývacím pokojem. Lednička (za příplatek). Maximální obsazení apartmánu je 2 dospělí a 2 děti do 12 let nebo 3 dospělí. Dítě do 2 let bez nároku na lůžko.