Slunečné pobřeží - Hotel Blue Bay*** - 10/11 nocí ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Blue Bay*** - 10/11 nocí ***

Hotel Blue Bay je jedním z nejnovějších hotelů na černomořském pobřeží. Leží na pěkném místě v severní části Slunečného pobřeží (Bulharsko), téměř přímo na pláži, od které jej odděluje jen pěkný kamenný most pro pěší. Nabízí perfektní možnost relaxace v prostředí, kde se mísí mořské povětří se vzduchem z blízkého pobřeží Stará Planina. V hotelu najdete vstupní halu s recepcí, lobby bar, restauraci se stoly uvnitř i venku, bazén s dětskou částí a bar u bazénu. Za poplatek můžete využívat stolní tenis, biliár a půjčit si kolo. Hotel je spíše menší, nachází se zde jen 32 pokojů a 5 apartmánů. Možnost využití WiFi ve vstupní hale zdarma, trezor na recepci za poplatek.

Stravování: snídaně

V ceně pobytu je zahrnuta snídaně, formou bufetu. Dají se dokoupit večeře, také formou bufetu.

Doprava: letecky

Doprava do Bulharska je zajištěna letadly Boeing 737 - 800 české letecké společnosti Travel Service. Odlety jsou z Brna do Burgasu.

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno v dvoulůžkových pokojích s možností až 2 přistýlek pro děti a 1 přistýlky pro dospělé (rozkládací gauč). Pěkně vybavené světlé pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchou, WC, fénem, kabelovou televizi, telefon, minibar, klimatizaci a balkon nebo terasu a jsou orientovány směrem k moři. Dětská postýlka na vyžádání, zdarma.