Slunečné pobřeží - Hotel Bora Bora ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Bora Bora ***

Poloha: Krásná rozlehlá písečná pláž je od hotelu vzdálena jen cca 50 metrů. Hotel se nachází v severní části letoviska Slunečné pobřeží.

Pláž: Široká pláž s jemným pískem a písečnými dunami je dohromady osm kilometrů dlouhá s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži i vodní sporty jsou za poplatek.

Vybavení: Vybavení : K dispozici je recepce ve vstupní hale, směnárna, restaurace, denní bar, bazén (lehátka a slunečníky zdarma) a za poplatek billiard a půjčování jízdních kol.

Sport a zábava: Aktivity : Na severním okraji letoviska si můžete udělat výlet do přírody Balkánského pohoří a nebo navštívit klidnější letovisko Sveti
Vlas. Jižním směrem se můžete vydat do jedinečného historického Nessebaru, chráněného UNESCEM a plného tradiční bulharské architektury od antiky až po tzv. "kapitánské domky". Na celém pobřeží je připravena pestrá škála plážových
a vodních aktivit. K místnímu koloritu patří projížďky v drožce a nebo na koni.

Pro děti: V hotelu dětské hřiště a bazén, v letovisku turistický vláček, tobogány na pláži a vyhlášený akvapark.

Poznámky a slevy : Sleva na první moment až 17%, děti zdarma (jen za taxy) do 31.3., věrnostní sleva 200 Kč.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Hotel nabízí také možnost dokoupení chutných obědů a večeří (cena cca 6 Euro).

Doprava: letecky

Letecky z Prahy a z Brna letadlem společnosti Travel Service, doba letu cca 1 hodina 50 minut.

Ubytování: hotel ***

Obíbený hotel s velmi dobrou polohou, kvalitními službami a dobrým jídlem najdete v jednom z nejvýznamnějších černomořských letovisek. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi i pro náročnější klienty. V pulzujícím moderním letovisku najdete množství obchodů, restaurací, barů, hudebních a nočních klubů a dokonce varieté a kasino.

Popis pokojů : Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (druhá přistýlka pouze pro dítě do 12 let) jsou vybaveny koupelnou (sprcha+WC), minibarem, klimatizací, TV-SAT, telefonem a balkonem.