Slunečné Pobřeží - Hotel Calypso ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Calypso ***

Poloha: Moderní hotel Calypso je situován v jižní části Slunečného pobřeží, nedaleko historického městečka Nessebar cca 1 km, od centra letoviska, kde je spoustu kaváren, barů, restaurací, obchůdků apod. cca 2 km a mezinárodní letiště v Burgasu je vzdáleno cca 35 km. Hotel se nachází pouhých 200 m od krásného pobřeží Černého moře.

Pláž: Písečná pláž se nachází pouhých 200 m od hotelu. Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek. Hosté mohou využít širokou nabídku vodních sportů (za poplatek).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Hotel byl postaven v roce 2010 a renovován byl v roce 2016. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, půjčovna aut, internetové Wi-Fi připojení (za poplatek), hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, mini club, denní aktivity pro děti (od 1.6. do 10.9.), fitness, animační programy (od 1.6. do 10.9.), biliard (za poplatek), elektronické hry (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, fén), centrální klimatizací, telefonem, SAT/TV, mini ledničkou, trezorem (za poplatek), Wi-Fi připojení (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je možný pokoj typu Large, kde jsou možné až dvě přistýlky (za poplatek).