Slunečné pobřeží - Hotel Colosseo ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Colosseo ****

Poloha: hotel Colosseo je situován v centru Slunečného pobřeží, pouze 20 m od dlouhé písečné pláže. V jeho blízkosti se nachází spousta obchůdků, restaurací, barů a různých zábavních atrakcí. Historický Nessebar, jež patří mezi památky UNESCO, je vzdálen 5 km. Vzdálenost od letiště v Burgasu je 35 km.

Pláž: krásná, dlouhá a prostorná písečná pláž se nachází ve vzdálenosti pouhých 20 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Vybavení: recepce, restaurace, lobby bar s WiFi, poolbar, snackbar, obchod se suvenýry, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu, masáže, sauna, trezor na recepci (za poplatek), výtah.

Sport a zábava: široká škála sportovních aktivit a vodních sportů na pláži, lety padákem, jízda na banánu apod. (vše za poplatek).

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko: +8 990 Kč/týden.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:30) formou švédských stolů, pool bar (10:00-16:00), snack bar - lehké občerstvení, zákusky, zmrzlina, káva (16:00-17:00). Neomezená konzumace piva, vína, alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (do 22:00).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, vlastní soc. zařízení, SAT TV, balkon, klimatizace, fén, minibar, telefon. Dětská postýlka zdarma (na vyžádání).