Slunečné pobřeží - Hotel Colosseo ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Colosseo ****

Poloha: hotel Colosseo je situován v centru Slunečného pobřeží, pouze 20 m od dlouhé písečné pláže. V jeho blízkosti se nachází spousta obchůdků, restaurací, barů a různých zábavních atrakcí. Historický Nessebar, jež patří mezi památky UNESCO, je vzdálen 5 km. Vzdálenost od letiště v Burgasu je 35 km.

Pláž: krásná, dlouhá a prostorná písečná pláž se nachází ve vzdálenosti pouhých 20 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek cca. 15-25 Lv./set/den).

Vybavení: recepce, restaurace, lobby bar s WiFi, poolbar, snackbar, obchod se suvenýry, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu, masáže, sauna, trezor na recepci (za poplatek), výtah.

Sport a zábava: v hotelu se nachází fitness a sauna. Hotel dále nabízí širokou škálu sportovních aktivit a vodních sportů na pláži, lety padákem, jízdu na banánu apod. (vše za poplatek).

Náš názor: velice oblíbený prázdninový hotel v centru Slunečného pobřeží.


Váš názor na hotel


Dobrý den, v minulém týdnu jsem absolvovala s vaší CK pobyt na Slunečném pobřeží - hotel Colosseo. Chtěla bych vám alespoň touto cestou poděkovat za služby, které vašim klientům nabízíte. Hotel, strava, personál byli naprosto skvělí, letecká společnost také. Zvláště, prosím, přijměte poděkování na adresu vaší delegátky, sl. Markéty, která nás měla na starosti. Víte, navštívila jsem v minulosti více destinací, jednala s několika zástupci cestovní kanceláře, ale s přístupem vaší delegátky jsem se ještě nesetkala, opravdu. Milá, ochotná, dochvilná, mnohdy musela řešit opravdu blbosti věčně nespokojených lidí. Přeji vám více takových spolupracovníků a tím pádem samé spokojené turisty :-) :-) Pěkný den. Zuzana V.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko/pokoj 1/1 +6 990 Kč/týden, příplatek za druhý týden +12.990 Kč/os. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:00) a večeře (19:00-21:30) formou švédských stolů, pool bar (10:00-16:00), snack bar - lehké občerstvení, zákusky, zmrzlina, káva (16:00-17:00). Neomezená konzumace piva, vína, alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby (do 22:00).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, vlastní soc. zařízení, SAT TV, balkon, klimatizace, fén, minibar, telefon, každodenní úklid pokojů. Dětská postýlka zdarma (na vyžádání).