Slunečné Pobřeží - Hotel Delfín ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Delfín ***

Popis : Hotel Delfin: zrekonstruovaný, komfortní a oblíbený hotel Delfín*** je vzájemně propojen s hotelem Sirena a mají i spo-lečné služby. Nachází na Slunečném pobřeží jen 100 metrů od pěkné písečné pláže, 35 km od letiště v Burgasu. Centrum letoviska je odtud vzdáleno 2,5 kilometru a je dobře dostupné místní dopravou. Díky své poloze nabízí okouzlující výhled na Černé moře a písečné duny, které se táhnou několik metrů od hotelu. V blízkosti se nachází řada nákupních i zábavních možností a autobusová zastávka.

Poloha: Vzdálenosti Pláž: Krásná písečná pláž Cacao Beach s jemným pískem je vzdálena cca 100 metrů od hotelu (lehátka a slunečníky na pláži za poplatek). Pláž u hotelu je široká cca 300 metrů. Plá-žové restaurace a vodní sporty jsou k dispozici rovněž za poplatek.

Vybavení: Vybavení hotelu: Hotelová budova nabízí vstupní halu s recepcí, lobby bar,WiFi připojení (za poplatek), směnárnu, restauraci, sejf (za poplatek), smě-nárnu, obchod. V zahradě se nachází velký venkovní bazén ve tvaru delfína s oddělenou dětskou částí, barem a restaurací
s grilem, která nabízí i jídla bulharské a mezinárodní kuchyně, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, kulečník, fitness, saunu a masáže (za poplatek).

Sport a zábava: Zábava: Okolí komplexu nabízí spoustu zábavy a příležitostí k nakupování. Hosté zde mohou navštěvovat restaurace a bary, nakupovat v místních obchůdcích nebo na ovocném trhu nebo si půjčit automobil k výletům do okolí. K návštěvě svádí známá bulharská městečka s bohatou historií a památkami, například Varna, Sozopol, Burgas či Nesebar, kam se pohodlně dostanete místní dopravou.

Stravování: plná penze

Stravování: Hotel nabízí polopenzi, která zahrnuje snídaně a večeře podávané na bufetových stolech. Hosté mohou využít možnosti posezení v zahradní restauraci s nabídkou grilovaných specialit, občerstvení nabízí také bar u bazénu, nebo mají možnost využití množství restaurací s typickou bulharskou kuchyní v letovisku Slunečné pobřeží.

Ubytování: hotel ***

Pokoje: Dvoulůžkové prostorné nově zařízené pokoje s možností 1 přistýlky jsou vybaveny koupelnou (WC, sprcha), klimatizací, TV/SAT, telefonem, chladničkou a balkonem. Všechny mají alespoň částečný výhled na moře. Úklid co druhý den včetně výměny ručníků a vynesení koše.