Slunečné Pobřeží - Hotel Delfin ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Delfin ***

Poloha: Oblíbený prázdninový hotel je situován v kliedné části známého letoviska Slunečné pobřeží. Centrum letoviska je vzdáleno cca 2 km od hotelu. Klienti mají v centru nákupní možnosti a zábavu (restaurace, bary, kavárny, trhy, obchody apod.). Hotel je svou polohou ideální pro poznávaní přírodních krás a historických památek v okolí (Varna, Sozopol, Nessebar, Burgas). Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené od hotelu Delfin cca 30 km.

Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů (za poplatek) se nachází cca 50 m od hotelu. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (za poplatek).

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo plná penze dle zvolené varianty.
Polopenze zahrnuje snídaně a večeře formou švédských stolů. Při večeři si každý klient hradí nápoje extra.
Plná penze zahrnuje snídaně a večeře formou švédských stolů a oběd výběrem z menu. Nápoje u obědů a večeří si hradí každý klient extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Příjemný rodinný hotel byl renovovaný v roce 2015. Hosté hotelu Delfin mají k dispozici vstupní halu s recepcí, trezory (za poplatek), směnárnu, půjčovnu aut, internetové Wi-Fi připojení za poplatek, lobby bar, hlavní restaurace s terasou, venkovní bazén s oddělenou části pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, obchody, noční club na pláži za poplatek (otevírací dobu si určuje plážový club), fitness (za poplatek), sauna (za poplatek), biliard (za poplatek).

Vybavení pokoje: Ubytování je nabízené ve dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta), klimatizací, telefone, SAT /TV, miniledničkou, internetové Wi-Fi připojení (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je možný větší pokoj pro tři dospělé osoby (za příplatek).