Slunečné pobřeží - Hotel Diamond ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Diamond ***+

Objekt má 330 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Jsou zde i obchody. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. K dispozici je lékařská služba, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví.

Vybavení: Objekt má 330 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Jsou zde i obchody. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. K dispozici je lékařská služba, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví.

Sport a zábava: Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Lehátka a slunečníky zvou k odpočinku na slunné terase. V baru u bazénu dostanou hosté různé osvěžující nápoje. Je možné se věnovat i indoorovým sportovním aktivitám. objekt nabízí fitness studio a za poplatek kulečník. V objektu jsou v nabídce různé wellness programy jako například spa. Za příplatek mohou hosté využít různé další služby, mezi něž patří sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže, thalasso procedury a ájurvéda. K dalším volnočasovým aktivitám patří živá hudba, diskotéka a kasino.

Stravování: all inclusive

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla. Servírují se nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení pokoje : Objekt nabízí nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K dispozici je také minibar. Ubytovací jednotky mají ledničku. Celkové vybavení doplňuje ještě připojení k internetu, telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.