Slunečné Pobřeží - Hotel Flamingo ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Flamingo ****

Poloha: Hotel Flamingo se nachází v západní části slavného letoviska Slunečné pobřeží, cca 250 m od pláže a 1,5 km od centra letoviska, kde mají klienti možnost nákupů, restaurací, barů, kaváren apod. Hotel je ideální pro rodiny a páry, které hledají dobrý standard ubytování. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdálené cca 30 km.

Pláž: Krásná, písečná pláž se nachází pouhých cca 250 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou klientům k dispozici za poplatek. Na pláži je možnost využít vo dních sportů (za poplatek).

Stravování: plná penze

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu: Hotel byl postaven v roce 2004 a renovován v roce 2013. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory (za poplatek), směnárna, půjčovna aut, internetové Wi-Fi připojení v lobby zdarma, obchody, lobby bar, čistírna (za poplatek), hlavní restaurace, ala carte restaurace, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, dětský club, fi tness, sauna (za poplatek), kadeřnictví (za poplatek).

Vybavení pokoje: Klientům jsou k dispozici standardní dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, telefonem, SAT / TV, minibarem (za poplatek), internetovým Wi-Fi připojením (za poplatek) a balkonem.