Slunečné Pobřeží - Hotel Glarus ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Glarus ***

Poloha: Hotel je situován přímo v centru letoviska Slunečné pobřeží, bohaté vyžití v těsné blízkosti hotelu (obchody, restaurace, bary, diskotéky a další zábavní atrakce). Tento 3* hotel je ideální volbou pro mladé klienty. Písečná pláž je ve vzdálenosti pouhých 50 m od hotelu. Mezinárodní letiště Burgas se nachází cca 35 km od hotelu.

Pláž: Široká písečná pláž, dlouhá několik km je od hotelu vzdálená pouhých 50 m, přístupná přes pobřežní promenádu. Pláž má velmi pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky k dispozici za poplatek. Doporučujeme využít bohaté nabídky vodních sportů – za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne je k dispozici lehké občerstvení a rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje, v čase a místech určených hotelem

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, restauraci s terasou, bar s terasou, konferenční místnost, posilovna, obchod se suvenýry a wifi internetové připojení v lobby zdarma. Ve venkovním areálu se nachází bazén, lehátka a slunečníky k dispozici. Pro děti je také k dispozici dětský bazén s menší skluzavkou.

Vybavení pokoje: Ubytování je poskytováno ve dvoulůžkovém pokoji s možností jedné přistýlky, pro dítě nebo dospělou osobu. Pokoje jsou standardně vybaveny. K vybavení každého pokoje patří vlastní soc. zařízení (sprchový kout, toaleta a vysoušeč vlasů), klimatizace, telefon, SAT/TV, mini bar a balkon.