Slunečné pobřeží - Isola Paradise ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Isola Paradise ****

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, směnárna, přístup k internetu, restaurace, bar a kadeřnictví. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa.

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, směnárna, přístup k internetu, restaurace, bar a kadeřnictví. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa.

Sport a zábava: Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou využít terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. K nabídce volnočasových aktivit objektu patří fitness studio, stolní tenis, kulečník, sauna, parní lázeň a masáže.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: all inclusive

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře a stravování all inclusive. Objekt kromě toho nabízí možnost občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má balkón. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich oddělené ložnice nebo dvoulůžková postel. Všechny ubytovací jednotky mají ledničku, mini ledničku, telefon a televizi. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.