Slunečné Pobřeží - Hotel MPM Kalina Garden ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel MPM Kalina Garden ****

Poloha: Zrekonstruovaný hotel se nachází v centrální části letoviska a je vzdálen cca 200 m od pláže .

Pláž: Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází cca 200 m od hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. Vše za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtahy, směnárna, hlavní restaurace s terasou, lobby bar, snack bar, venkovní bazén s dětskou částí a skluzavkou pro děti , dětský klub pro děti od 4 do 12 let, dětské hřiště, mezinárodní animační programy pro děti i dospělé.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, slunečníky, lehátka a osušky (osušky - vratná kauce) u bazénu, sportovní vyžití (stolní tenis, vodní gymnastika, šipky, venkovní fitness, minigolf).
Za poplatek: trezor v recepci, masáže, parkoviště.

Doporučujeme: Svým klientům nabízí příjemnou atmosféru, komfortní ubytování a služby na velmi dobré úrovni. K atraktivitě hotelu přispívá bezesporu i jeho poloha nedaleko pláže v letovisku plném zábavy a atrakcí.

cena :
V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 29. 9. 2017. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 29. 9. 2017.

plazcca : cca 200 m

plazm : 200

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive premium zahrnují plnou penzi formou bufetu v hotelové restauraci (snídaně od 07:30 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:30 h, večeře od 18:00 do 21:00 h), dopolední a odpolední občerstvení (pizza, sendviče, hranolky, zmrzlina) ve snack baru v době od 10:00 do 18:00 h, noční občerstvení (sendviče, zákusky, ovoce, zmrzlina) v době od 22:00 do 23:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru v době od 10:00 do 23:00 h a ve snack baru v době od 10:00 do 18:00 h a od 20:30 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma) a chladničkou. Možnost dvou přistýlek (rozkládací gauč). Maximální obsazenost tři dospělí nebo dva dospělí a dvě děti.