Hotel Kavkaz ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Kavkaz ****

Popis : HOTEL KAVKAZ je jeden z nejlepších hotelů v jižní části Slunečného pobřeží. Má naprosto ideální polohu. I když se nachází blízko nádherné a široké písečné pláže, je přesto na klidném místě. Vzornými službami, pohodovou atmosférou, uspokojí klienty všech věko-vých kategorií, i rodiny s dětmi. Centrum letoviska s hlavní promenádou s obchůdky, restauracemi atd. je vzdáleno cca 500 m.

Vybavení: Vybavení hotelu: Vstupní hala s recepcí, 2 výtahy, vnitřní a venkovní restaurace, venkovní bar u bazénu, bazén s oddělenou dětskou částí s lehátky a sluneč-níky. Hostům je k dispozici: směnárna, půjčovna kol, Wi-fi připojení na recepci zdarma, dětské hřiště, šipky, obchod se suvenýry, internetový koutek, kadeřnictví, fitness, sauna, masáže, stolní fotbal, stolní tenis, kulečník. Hotel má bezbariérový přístup.

Sport a zábava: Pláž: Na širokou písečnou pláž s pozvolným vstupem do moře, která je vzdálená cca 200m od hotelu, se dostanete po dřevěném chodníku přes písečné duny. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek). Na pláži množství stánků, restaurací a barů, plážové hřiště, volejbal, půjčovny kol a široká nabídka vodních sportů (vodní lyže a kola, surfy, jízdy na banánu, motorové rogalo, windsurfing, vodní skútry).
V ceně hotelu je i bazén, lehátka, slunečníky, stolní tenis a fitness.

Stravování: all inclusive

Stravování: All inclusive:
Snídaně 7:30–10:00, oběd 12:30–13:30 a večeře 18:30–20:30 for-mou bufetových stolů v restauraci hotelu, pozdní snídaně 10:00 –11:00, odpolední občerstvení 16:00–17:00 (káva, čaj, zákusky, slad-ké pečivo, zmrzlina), neomezené množství místních alko a nealko nápojů v širokém sortimentu od 11:00 do 22:30, 1x týdně tematický bufet.

Doprava: letecky

Letecká doprava z Ostravy nebo Prahy do Burgasu a zpět

Ubytování: hotel ****

Moderní prostorné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, soc. zařízením (sprchový kout, WC, umyvadlo, fén), ledničkou, SAT/TV, trezorem, telefonem a balkonem s posezením.