Slunečné pobřeží - Hotel Kavkaz Golden Dune***+ - 10/11 nocí ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Kavkaz Golden Dune***+ - 10/11 nocí ***+

Hotel leží v klidnější jižní části Slunečného pobřeží (Bulharsko), v těsném sousedství chráněných písečných dun, za kterými je již jen pláž a moře. Vzdálenost na pláž je přes duny asi 200 m. Hotel má 102 pokojů a 18 apartmánů. V hotelu se nachází restaurace s venkovním posezením, pěkný bazén s dětskou částí , bar u bazénu. Zdarma lehátka u bazénu podle kapacity, fi tness, stolní tenis, dětská postýlka, dětská židlička v restauraci, šachy, šipky, dětské hřiště, badminton, Wi-Fi je také zdarma – funguje v prostoru haly s recepcí a televizním koutem. Jedenkrát týdně se v sezóně pořádá bulharské folklórní vystoupení. Služby hotelu za poplatek: biliár, stolní fotbal, pronájem horských kol, sauna, masáže, lékař.

Stravování: all inclusive

All Inclusive:
Snídaně, oběd, večeře formou bufetu. Odpolední svačina 16:00-17:00 keksy, zákusky, zmrzlina, čaj, káva. Nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby 11:00-22:30 v hlavní restauraci, ve venkovní části restaurace a 11:00-18:00 také v all inclusive baru u bazénu.
Dvakrát týdně se pořádají speciální večeře: italská a bulharská kuchyně.

Doprava: letecky

Doprava do Bulharska je zajištěna letadly Boeing 737 - 800 české letecké společnosti Travel Service. Odlety jsou z Brna do Burgasu.

Ubytování: hotel ***+

Každý pokoj má klimatizaci, balkon, vlastní soc. zařízení (WC, sprcha, fén) televizi a minibar (nápoje z minibaru jsou za poplatek), sejf (za poplatek).
Pokoje jsou dvoulůžkové s možností jedné přistýlky pro dospělého nebo až dvou přistýlek pro děti (rozkládací gauč).
Apartmány mají oddělenou dvoulůžkovou ložnici a obývací pokoj s možností až dvou přistýlek pro dospělé nebo až tří přistýlek pro děti (rozkládací gauč). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.