Slunečné pobřeží - Hotel Kavkaz Golden Dune ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Kavkaz Golden Dune ****

Poloha: hotel Kavkaz je situován v klidné části Slunečného pobřeží v první řadě od moře, pouhých 30 metrů od písečných dun, které jej spojují s pláží. Centrum Slunečného pobřeží je vzdáleno cca 1 km. Historický Nessebar, jenž patří mezi památky UNESCO a je vyhledávaným cílem turistů, je vzdálen od hotelu cca 3,5 km. Letiště v Burgasu cca 35 km.

Pláž: široká písečná pláž, která lemuje celé pobřeží letoviska, je oddělena od hotelu pouze písečnými dunami (cca 100 m), lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Vybavení: recepce, restaurace s venkovní terasou, venkovní bazén, dětské brouzdaliště, bar u bazénu, obchod, směnárna, kulečník, posilovna, sauna, kadeřnictví, masáže, WiFi ve společných prostorách.

Sport a zábava: v hotelu se nachází stolní tenis, kulečník a posilovna. Možnost vodních sportů na pláži (za poplatek). V okolí hotelu – především směrem do centra Slunečného pobřeží - se nachází řada restaurací, barů a diskoték, které nabízí možnost bohatého denního i nočního vyžití.

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko/jednolůžkový pokoj +8 990 Kč/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů včetně nápojů. Možnost pozdní snídaně do 11:00. Mezi 16:00 - 17:00 občerstvení a zmrzlina. 11:00 - 22:30 místní nealkoholické a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje s možností až jedné přistýlky s balkonem nebo terasou, vlastní soc. zařízení, SAT TV, klimatizace, minibar, fén.