Slunečné Pobřeží - Hotel Kotva ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Kotva ****

Poloha: Hotelový areál Kotva leží na rozhraní Slunečného pobřeží a Nového Nesebaru, přibližně 300 m od písečné pláže a cca 500 m od starobylého městečka Nesebar. Spojení s centrem zajišťuje vláček a linkový autobus. Je vhodný pro dovolenou s dětmi, ty ocení zejména vodní park s celou řadou atrakcí.

Vybavení: Prostorná hala s recepcí, výtah, restaurace, lobby bar se satelitní TV, trezor na recepci za poplatek, bazén, dětský bazén, bazénový bar, obchod se suvenýry, fitness centrum, internet na recepci zdarma, na pokoji za poplatek, animace, hrací automaty, elektronické hry, stolní tenis, biliard, kadeřník, masáže, směnárna, lékařská asistence. Součástí hotelu je aquapark s několika bazény, tobogány, skluzavkami, bazénovým barem a dětským hřištěm. Veškeré atrakce v aquaparku jsou pro hosty hotelu zdarma! Lehátka a slunečníky u bazénu bez poplatku.

Stravování: all inclusive

Možnost polopenze nebo all inclusive.

All inclusive formou bufetu zahrnuje:

- snídaně (7:30-10:30), obědy (12:00-14:30), večeře (18:00-21:00)

- pozdní snídaně, snack (11:00- 17:00) – sendviče, sladkosti, zmrzlina, ovoce

- alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (11:00-22:30)

- lobby bar, bar u bazénu, restaurace Černá perla za poplatek

Ubytování: hotel ****

Moderně zařízené pokoje jsou vybavené klimatizací, telefonem, mini ledničkou (za poplatek), rychlovarnou konvicí, SAT/TV a koupelnou, fénem, WC a balkónem. Možnost 1 nebo 2 (jen některé pokoje) přistýlek. K dispozici jsou i apartmány s oddělenou ložnicí s možností 2 přistýlek (na vyžádání). Dětská postýlka za poplatek 5 leva/noc.