Slunečné Pobřeží - Hotel Kotva ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Kotva ****

Poloha: Hotel Kotva je vhodný pro rodiny s dětmi. Hotelový komplex je tvořen dvěma budovami, které leží v jižní části letoviska, přímo na rozhraní Slunečného pobřeží a Nového Nesebaru, pouhých 250 m od pláže. Vzdálenost do centra letoviska je cca 3 km, do Nového Nesebaru cca 800 m. Spojení s centrem a Nesebarem zajišťuje minivláček a linkový autobus. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdáleno cca 30 km od hotelu.

Pláž: Krásná písečná pláž je vzdálená od hotelu pouhých 250 m, je přístupná přes písečné duny a vstup do moře je pozvolný. Na pláži jsou k dispozici lehátka, slunečníky, pestrá nabídka vodních sportů, řada barů a občerstvení (za poplatek).

Stravování: all inclusive

Snídaně nebo all inclusive dle zvolené varianty.
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje jsou podávané v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel byl naposledy renovován v roce 2014. Klientům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, internetové Wi-Fi připojení v hotelové hale zdarma, lobby bar, denní bar, hlavní restauraci, bar u bazénu, obchody se suvenýry. V areálu hotelu mohou klienti také využít mini aquapark, tobogány, venkovní bazény, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, jacuzzi, animace, biliard (za poplatek), stolní tenis (za poplatek), masáže (za poplatek), fitness a saunu (za poplatek).

Vybavení pokojů: K dispozici jsou standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta, vysoušeč vlasů), individuální klimatizací, telefonem, TV/SAT, mini ledničkou, internetové Wi-Fi připojení (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání je možný pokoj typu apartmán, kde jsou možné až 2 přistýlky pro děti (za poplatek).