Slunečné pobřeží - Hotel Kuban ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Kuban ****

Poloha: jeden z nejpopulárnějších hotelů na celém Slunečném pobřeží se nachází v samotném centru letoviska a od letiště v Burgasu je vzdálen cca 30 km.

Pláž: dlouhá, široká pláž s jemným bílým pískem se nachází 150 m od hotelu, lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Vybavení: recepce, trezor (za poplatek), lobby bar, WiFi, restaurace, á la carte restaurace, bar, obchod se suvenýry, kasíno, 4 bazény, pool bar, terasa, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), vstup do hotelového aquaparku (zdarma), samostatný dětský bazén, skluzavky a tobogány, dětský animační program, parní lázně a sauna (za poplatek).

Sport a zábava: půjčovna kol, fitness, tenis, bowling, hřiště na volejbal v blízkém okolí hotelu, vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj: +16 990 Kč/týden, příplatek za 2. týden +19 990 Kč/os.

Stravování: all inclusive

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-23:00). Snack (10:30-17:00). Čajové pečivo a zmrzlina (15:00-17:00).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem, klimatizace, vlastní soc. zařízení, lednička, SAT TV.