Slunečné Pobřeží - Hotel Mena Palace ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Mena Palace ****

Poloha: Novější hotel obklopený zelení je umístěn v samém centru Slunečného pobřeží, pouhých 250 m od pláže (cca 5 minut).

Vybavení: Hotel disponuje vstupní halou s recepcí a výtahem, restaurací, denním barem a koktejl barem, venkovním a vnitřním bazénem s lehátky. Wifi je zdarma v celém objektu, dále u recepce počítačový koutek a dětský koutek s elektronickými hrami, trezor na recepci za poplatek. Dále hotel nabízí: směnárnu, půjčovnu aut a kol, parkoviště, minigolf, lékaře, masáže, saunu a fitness (vnitřní za poplatek, venkovní zdarma). Pro děti dále nabízí dětskou část bazénu, ve vnitřním bazénu skluzavku, venkovní dětské hřiště, animace pro děti (6x v týdnu). Pro dospělé jsou denní animace 6x v týdnu a večerní 3x v týdnu, dále živá hudba (animace jsou orientační dle loňské sezóny, konkrétní program bude upřesněn před začátkem sezóny).

Stravování: all inclusive

All inclusive formou bufetu zahrnuje:

- snídaně (7:30-10:00), pozdní snídaně (10:30-11:30), obědy (12:30-14:00), odpolední snack (15:00-17:00), večeře (18:30-21:00)

- káva po celý den, odpoledne zmrzlina

- alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00)

Na časté dotazy klientů odpovidáme, že na baru u bazénu jsou zpoplatněné pouze nápoje cizí výroby.

Ubytování: hotel ****

Pětipodlažní hotel nabízí přibližně 155 pokojů až se dvěma přistýlkami. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají vlastní sociální zařízení (sprchový kout, fén), TV-SAT, telefon, mini bar a balkon. Dětská postýlka možná za poplatek 5 leva/noc.