Slunečné pobřeží - Hotel Nessebar Beach ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Nessebar Beach ***+

Poloha: tento, mezi Čechy velice oblíbený, hotel se nachází v jižní části Slunečného pobřeží, cca 1,5 km od centra letoviska a cca 30 km od letiště v Burgasu.

Pláž: dlouhá, široká pláž s jemným bílým pískem se nachází přímo před hotelem, lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek).

Vybavení: hotel se skládá ze dvou vzájemně propojených budov, 2 recepce s trezorem (za poplatek), WiFi připojení (zdarma), restaurace, á la carte restaurace, bar, snack bar, venkovní bazén, terasa, vířivka, lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma), samostatný dětský bazén, dětské hřiště.

Sport a zábava: stolní tenis, lukostřelba, aerobic, aqua aerobic a plážový volejbal. Billiárd, videohry a různé vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Poznámka : Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko / jednolůžkový pokoj: +16 990 Kč/týden, příplatek za 2. týden +19 990 Kč/os.

Stravování: all inclusive

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-24:00). Čaj a káva (10:00-18:00) v lobby baru a snack baru u bazénu. Snack (11:00-15:00). Zmrzlina a zákusky (15:00-18:00) ve snack baru u bazénu.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky a balkonem, vlastní soc. zařízení, WiFi, telefon,