Slunečné Pobřeží - Hotel Palace ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Palace ***

Poloha: Oblíbený hotel Palace je situován na atraktivním místě přímo u krásné, dlouhé písčité pláže (přístup přes plážovou promenádu) a od centra známého letoviska Slunečné pobřeží je hotel cca 1 km. Nákupní možnosti a zábavu mají klienti v centru letoviska (restaurace, bary, diskotéky, kavárny, obchody, aquapark, apod.). Hotel je svou polohou také ideální pro poznávání historických památek i přírodních krás (Nesebar, Sozopol, Burgas, Varna). Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdáleno cca 30 km.

Pláž: Krásná, dlouhá písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem do moře a širokou nabídkou motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů se nachází cca 30 m (přístup pouze přes plážovou promenádu). Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, lehátka a slunečníky (za poplatek).

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze nebo plná penze dle zvolené varianty.
Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeře si hradí klienti extra.
Plná penze: snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Nápoje u obědů a večeří si hradí klienti extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Příjemný, zrekonstruovaný hotel nabízí svým klientům vstupní halu s recepcí, směnárnu, trezory (za poplatek), internetový Wi-Fi připojení v lobby zdarma, čistírna (za poplatek), lobby bar, hlavní restaurace, ala carte restaurace, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, elektronické hry (za poplatek), obchody, biliard (za poplatek).

Vybavení pokoje: Hotel nabízí ubytování ve standardních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, telefonem. TV, minibarem (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení (za poplatek) a balkonem. Na vyžádání jsou možné apartmány, kde jsou možné dvě přistýlky pro děti (za příplatek).