Slunečné pobřeží - Hotel Perla ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Perla ***+

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, směnárna, restaurace, bar a konferenční místnost. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Jsou zde i obchody.

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, směnárna, restaurace, bar a konferenční místnost. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Jsou zde i obchody.

Sport a zábava: Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Lehátka a slunečníky zvou k odpočinku na slunné terase. Ke zpoplatněným volnočasovým aktivitám v objektu patří kulečník a masáže.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Stravování: all inclusive

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a stravování all inclusive. Objekt kromě toho nabízí možnost občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování: hotel ***+

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. Ve většině ubytovacích jednotek patří ke standardu i balkón. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich oddělené ložnice. Všechny pokoje mají kuchyňský kout, ledničku, telefon a televizi. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.