Slunečné Pobřeží - Hotel Prestige City 1 ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel Prestige City 1 ***

Poloha: Hotel Prestige City 1 se nachází v západní části letoviska Slunečné pobřeží. Hotel nabízí pro Vaší dovolenou radost, klidnou atmosféru, relaxaci a pohodlí. Pokud by někteří klienti chtěli zažít tu rušnou část je možné navštívit známou Cacao Beach, která je nedaleko hotelu (cca 1 km). Pro ty, kteří mají rádi procházky, mohou vyrazit do starého, romantického města Nesebar, který je vzdálený cca 3 km. Mezinárodní letiště v Burgasu je vzdáleno cca 28 km.

Pláž: Široká, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 500 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou na pláži k dispozici za poplatek. Klienti mohou využít vodní sporty (za poplatek). Nedaleko hotelu se nachází známá pláž Cacao Beach.

Stravování: polopenze

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeří si klienti hradí extra.
ALL INCLUSIVE- snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu: Hostům hotelu Prestige City 1 je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezory (za poplatek), půjčovna aut, čistírna (za poplatek), internetové Wi-Fi připojení v lobby, hlavní restaurace, denní bar, bar u bazénu, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, stolní tenis.

Vybavení pokoje: Hotel nabízí ubytování v apartmánech, kde je možnost až dvou přistýlek pro děti. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta), klimatizací, SAT / TV, miniledničkou, kuchyňkou (nádobí, rychlovarná konvice, varná deska), internetové Wi-Fi připojení za poplatek a balkonem.