Slunečné pobřeží - Hotel Regina ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Regina ***+

Poloha: Pěkný a příjemný hotel Regina se nachází ve vzdálenosti pouhých 150 metrů od pláže. Od rušného centra letoviska je hotel vzdálen pouze 1 km, od historického Nessebaru cca 3 km.

Pláž: Několik kilometrů dlouhá centrální pláž se pozvolně svažuje do moře a je tak vhodná pro rodiny s dětmi. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek, široká nabídka vodních sportů a občerstvení.

Vybavení: Vybavení : Hotelová budova nabízí vstupní halu s recepcí, směnárnou, TV, sejfem (za poplatek), restaurací, barem, venkovním bazénem s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), dětským hřištěm, pool barem a výtahem. Velkým bonusem je krásná udržovaná zahrada s květinami a vzrostlými stromy. Za poplatek: internetový koutek, billiard, fitness, kosmetický salón, kadeřnictví, masáže, sauna a minimarket.

Sport a zábava: Aktivity : Oblíbené moderní pulsující letovisko blízko jedinečného historického Nessebaru chráněného UNESCEM, hudební a noční kluby, varieté, kasíno, aquapark, krásná široká pláž s jemným pískem a dunami, vodní sporty, půjčování kol a skútrů. V těsné blízkosti hotelu jezdí prázdninový vláček. Pouhých 900 metrů od hotelu najdete aquapark Action.

Pro děti: Pokoje s možností až dvou přistýlek, bazén s oddělenou dětskou částí, dětské hřiště, krásná zahrada, pozvolný vstup do vody. Aquapark a turistický vláček.

Poznámky a slevy : Sleva na první moment až 15% do 15.1., děti zdarma (jen za taxy) do 31.3., věrnostní sleva 200 Kč, seniorská sleva až 2 200 Kč.

Stravování: all inclusive

Polopenze, nebo all inclusive.

Doprava: letecky

Odlety z Prahy a z Brna - letadlem společnosti Travel Service, doba letu cca 1 hodina 50 minut.

Ubytování: hotel ***+

Pěkný hotel blízko pláže a blízko aquaparku a Nessebaru.

Popis pokojů : Příjemné dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (druhá přistýlka pouze pro dítě do 13 let) jsou vybaveny koupelnou (WC, sprcha), klimatizací, TV/SAT, wi–fi, telefonem, chladničkou a balkonem.