Slunečné pobřeží - Hotel Regina ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné pobřeží - Hotel Regina ***+

Poloha: Příjemný menší prázdninový hotel s rodinnou atmosférou je situován v klidné části oblíbeného letoviska Slunečné pobřeží jen 50 m od krásné písčité pláže. Centrum letoviska s mnoha restauracemi, bary, diskotékami, obchody a mini-aquaparkem je vzdáleno 1 km (pohodlně dostupné místní dopravou, příjemnou procházkou nebo levným a spolehlivým taxi). Nákupní možnosti mají hosté v bezprostřední blízkosti hotelu (mini market). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno 35 km. V těsné blízkosti hotelu je zastávka turistického vláčku, který rozváží klienty za mírný poplatek na mnoho zajímavých míst po celém Slunečném Pobřeží.

Pláž: Krásná dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 50 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: Oblíbený menší rodinný hotel nabízí ubytování ve dvoupatrové hlavní budově obklopené krásnou udržovanou zahradou. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory (za poplatek) a lobby barem, restaurace, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, pool bar, internetový koutek (za poplatek), minimarket, sauna, fitness centrum, kosmetický salón, kadeřnictví a masážní salón.

Sport a zábava: Širokoá nabídka vodních sportů za poplatek - loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, potápění, šnorchlování. V okolí je také velké množství restaurací, barů a diskoték takže je zde možnost bohatého nočního i denního vyžití.

Poznámka : příplatek za neobsazené lůžko +8 990 Kč/týden

Stravování: all inclusive

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek.

Ubytování: hotel ***+

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky. Jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha, toaleta), telefonem, klimatizací, satelitní TV, lednicí a balkonem. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání. Fén k zapůjčení na recepci (za poplatek 2 LV/hod.)