Slunečné Pobřeží - Hotel RIU Helios ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slunečné Pobřeží - Hotel RIU Helios ****

Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska přímo na pláži .

Pláž: Prostorná písečná pláž dlouhá několik kilometrů a postupně se svažující do moře se nachází přímo u hotelu . Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži možnost pronájmu vodních šlapadel, paraglidingu, vodních lyží, skútrů, windsurfingu, atd. Vše za poplatek.

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, restaurace s terasou, asijská restaurace, lobby bar, denní bar, bulharská stylová restaurace, dva venkovní bazény (oba s dětskou částí) , slunečníky, lehátka a osušky u bazénu zdarma, bar u bazénu, dětský klub (od 4 do 12 let), mezinárodní animační programy, za poplatek – sauna, kadeřnictví, masáže, kosmetika, internetový kout, obchody, zdarma – vodní pólo, gymnastika, volejbal, fitness, stolní tenis, šipky.

Doporučujeme: Oblíbený a vyhledávaný hotel s velmi kvalitními službami. Svým klientům nabízí komfortní ubytování na pláži, skvělý servis, služby all inclusive a bohaté animační programy. Díky své atmosféře je ideální pro klienty všech věkových kategorií i pro rodiny s dětmi.

cena :
V ceně je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 30 000 Kč 490 Kč/dospělá osoba/pobyt storno/plnění do 30 000 Kč 250 Kč/dítě od 0 do 12 let/pobyt storno/plnění do 80 000 Kč 990 Kč/osoba/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 31. 10. 2014. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 31. 10. 2014.

Stravování: ultra all inclusive

Služby ultra all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), dopolední a odpolední svačina, jednou týdně tematické večeře formou bufetu, možnost večeře v bulharské nebo asijské restauraci – místa nutno předem objednat, odpolední občerstvení (moučníky, zmrzlina) v době od 15:00 do 17:00 h, neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v barech a restauracích hotelu od 10:00 do 24:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování: hotel ****

Pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (centrální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, chladničkou, trezorem (za poplatek) a telefonem. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě nebo dva dospělí a dvě děti.